Powered By Blogger

Kävijöitä

maanantai 2. helmikuuta 2015

Khaosan road, Bangkok

Saavuimme Victory monumentille minibussilla, josta ajoimme taksilla suoraan Khaosan roadille. Matka ei ole kovin pitkä, mutta ruuhkat ovat sitä luokkaa, että matkan teko on todella hidasta. Kaikki taksit eivät aja kyseiselle alueelle, johon syy ei tälläkään reissulla selvinnyt. Taksikuskit puhuvat meidän kokemuksen mukaan todella heikosti englantia Bangkokissa. Tuon lyhyen taksimatkan hinnaksi sovimme ennen lähtöä 100 bathia, joka ei tietenkään Suomalaisen näkökulmasta ole juurikaan mitään.



































Khaosan roadille halusimme tälläkin reissulla piipahtaa ainostaan sen takia, että siellä mukava kokoontua näkemään länkkäreitä ympäri maailman. Tunnelma korttelissa on jotain sellaista mitä ei missään muualla voi kokea, kaikki on kaukana kotoa. Väkeä on vauvasta vaariin ja paljon siltä väliltä, voit todellakin nähdä jos jonkinnäköistä pallontallaajaa.

Kaduilta löytyy ostettavaksi ihan kaikkea mitä maa päällään kantaa, eli kotiin jääneet tavarat voi täydentää viimeistään tässä vaiheessa.
Kiertelimme ympäri korttelia ja nautimme täysin siemauksin tunnelmasta.
Kadulla istahdimme 100 bathin selkä/niska hierontaan. Minun hierontani kului siihen, että mietin miten salskealla nuorella miehellä saattoi olla niin känsäiset ja rohtuneet kädet. Hämmästykseni oli melkoinen, kun nousin tuolista ja vieressäni oli pieni, todella vanha thaimaalaisnainen. Sitä vaan en käsitä vieläkään, missä vaiheessa hieroja vaihtui :)

Aika kului kuin siivillä, fiilistelyä ja ihmettelyä olisi riittänyt moneksi päiväksi, mutta meidän oli aika mennä nukkumaan. Aamulla oli edessä aikainen herätys kohti Dom muangin lentokenttää ja siltä lento AirAasialla Denpasarin lentokenttää Indonesiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti