Powered By Blogger

Kävijöitä

tiistai 3. helmikuuta 2015

Dampati Villas, Sanur

Kuten jo alkuteksteissä mainitsin, emme yleensä matkoillamme tee etukäteen majoitusvarauksia kovin pitkäksi aikaa. Lähdimmme siis täälläkin rantakävelyn ohessa kiertelemään ja kyselemään hotellien hintoja. Siispä eräänä iltana kävelimme Dampati Villan respaan, villat sijaitsevat ihan rannan tuntumassa. Hinta poikkesi täysin meidän suunnitelmistamme, mutta uteliaisuus vei voiton ja halusimme tutustustua tarkemmin paikkaan. Nähtyämme kuuden hengen villan, olimme täysin myytyjä! Respan poika varmasti näki innostuksemme ja teki todella houkuttelevan tarjouksen. Saisimme koko villan käyttöön 63€/ yö. Tarjoukseen sisältyi kuitenkin ehto, jos joku muu tarvitsisi huoneen, olisi yläkerran kaksi makuuhuonetta sitten annettava pois.

Yön yli nukuttuamme päätimme tarttua tarjoukseen, eihän siitä oikeastaan voinut kieltäytyäkkään, sillä näin upeissa olosuhteissa emme ole milloinkaan aikaisemmilla reissuilla majailleet. Toki mielessä kävi, että varmaan tänne joku Korealaisporukka pian majoittuu, joka peräkanaa kulkee ja jokaisen nokka osoittaa tutkivasti eri suuntaan. Toki me kävimme vielä muutamassa matkabudjettiimme paremmin sopivassa paikassa tutustumassa, mutta voin kertoa että niissä ei enää löytynyt mitään mikä olisi saanut meidät innostumaan.

Nyt olemme siis majailleet melkein viikon 150 neliön villassa, jossa meillä on oma uima-allas, ruokasali, avara veranta, muutama kylpyhuone ammeella yms. kivaa, mitä nyt tällaiset keski-ikäiset "reppureissaajat" tarvitsee! :) Mutta mikä kaikkein parasta, toistaiseksi ainakin olemme saaneet nauttia koko komeudesta aivan kaksistaan! Ja kyllähän me ollaan nautittukin!



Indonesiassan on tällä hetkellä vielä meneillään sadekausi, joten välillä on melkoisia rankkasadekuuroja, jotka saattavat kestää pienestä hetkestä jopa koko päivään. Muutaman kerran on ollut sellaisia ukkosmyräköitä, etten ole eläissäni kuullut niin kovaa jylinää. Mutta aina sateen jälkeen tulee aurinko, pian isotkin lätäköt on pois pyyhitty. Mutta vaikka aurinko kuivaa maan, niin ei saa unohtaa moskiittoja, joita sadekaudella on runsaasti levittämässä tautejaan. Meillä onkin käytössä jos jonkinmoista suitsuketta ja sprayta, lisäksi Esa on löytänyt itsestään aivan uuden puolen "suitsukevahtina". Siinähän sitä sitä onkin iltaisin duunia, aina kun yksi sammuu, niin uutta jo sytytellään :)

jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti