Powered By Blogger

Kävijöitä

torstai 2. heinäkuuta 2015

Rahin vesiputoukset, Nidri

Aamupäivän kuumin osuus meni taas altaalla varjon alla lueskellessa ja välillä jääkylmässä altaassa pulahtaessa.

Asustamme muuten tämän loman ajan Konstantinos hotellissa, joka on viihtyisä ja todella siisti perhehotelli. Allasalueessa olisi ehkä vähän toivomisen varaa, muutenkin kuin pelkän jääkylmän veden suhteen. Varjot on kiinnitetty pulteilla alustaan, joten pyörimme tuoleinemme varjoa ympäri saadaksemme suojan polttavalta auringolta. Parasta paikassa on näin muutaman päivän perusteella iso parveke, jossa on mukava iltaisin oleilla ja seurata ohikulkevia ihmisiä, sekä vastapäisen perheen yhteisöllistä elämää :)

Meille ei kuitenkaan pelkkä allasalue ja parveke riitä, vaan tämän päivän ohjelmassa oli pyöräretki Rahin vesiputouksilta.
Pyöräretkemme kulki taas pitkin kaunista mutkittelevaa kylätietä, tällä kertaa tietä reunusti oliivipuiden lisäksi hedelmälliset sitruunapuut.

Loppumatkan putouksille patikoimme jalkaisin pientä ja kivistä polkua pitkin, odotukset eivät olleet kovin suuret, toivoin vain että putouksissa olisi tämän talsimisen jälkeen edes vähän vettä näin kuivana aikana.


Näky oli kuitenkin todellakin uskomaton,  en oikeastaan osaa sitä sanoin kuvailla, eikä kuvatkaan sitä kunnolla kerro. Olo oli ihan kuin olisi keskellä jotain romanttista elokuvaa, ja se rauha oli ihan uskomaton. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että luonto voi olla niin sanoinkuvaamattoman kaunista, eikä kukaan ole sitä pilannut. 



Jos nyt jotain vinkkiä sinne menijöille voisin antaa, niin kunnon kengät olisivat olleet hyvät, läpsyillä oli hiukan haastavaa liukastella kivillä.

Takaisinpäin valuessamme pysähdyimme ihastelemaan kivisellä laitumella laiduntavia vuohia ja lampaita, samalla itseämme ja toisiamme kiittelimme, loistavasti suunnitellusta pyöräretkestä ;)



Ennen hotellille paluuta halusin vielä käydä istuskelemaassa venesatamassa...olin ihan hämmennyksissä, kuinka vuoret voi tänään olla vielä upeampia, kuin aikaisemmin. Otin uudet aurinkolasit silmiltä ja huomasin, että vuoret olivat ihan saman näköisiä kuin aikaisemmin... Uudet aurinkolasit saivat sen aikaan! Huom. ne eivät olleet päässä putouksilla :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti