Powered By Blogger

Kävijöitä

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Koh Samui, Lamai beach



Lempeä lämmin tuulahdus ja ihanan aromiset tuoksut täyttivät kaikki aistit jällen kerran, kun astuimme ulos lentokoneesta, olimme saapuneet Koh Samuille. Lentokenttä täällä yllätti melkoisesti, toki tiesin, ettei se kovin suuri voi saarella olla, mutta jos jotenkin yritän sitä lyhyseti kuvailla -ehdottomasti eksoottisin kenttä, missä olen käynyt.

Laukut löytyivät helposti ja nopeasti, rahat saatiin vaihdettua, takseissakin oli varaa valita. Yksityinen taksi tänne Lamaille olisi maksanut 900 bathia, päädymme pienoisbussiin, joka toi hotellille saakka, hinta oli 200 bath/ hlö.

Varasimme hotellin etukäteen ensimmäiseksi viikoksi. Ensinnäkin siksi, että koskaa ei voi tietää minkälaista vastinetta rahoilleen saa ja toiseksi siksi, että voi vaihtaa paikkaa, jos siltä alkaa tuntua.
Hotellimme on Mercure, todella mukava ja rauhallinen paikka meren rannalla! Miinuksena mainittakoon se, että Lamain keskustaan on hiukan liian pitkä matka. Mutta saimme juurikin sitä mitä tilasimme, ihanan merenranta hotellin, rauhaa ja lepoa.  Toki hotellin auto kuljettaa ilmaiseksi väkeä edestakaisin iltapäivästä lähtien. Mopo olisi hyvä vaihtoehto kulkemiseen, eli sekin on mietinnässä.

Lamai beachin keskusta ei poikkea millään tavalla muista turisti paikoista täällä Thaimaassa, aivan niinkuin olisi Phuketissa, Pattayalla tai jossain muualla. Toki en kyllä odottanutkaan mitään muuta. Suurin turistiaika alkaa olla jo hiukan ohi, ympärillä kuulee pääasiassa puhuttavan saksaa, ranskaa, italiaa ja hiukan yllättäenkin ehkä viroa. Yhtään suomen sanaa emme ole täällä vielä kuulleet!

Nyt on mietinnän alla lähdemmekö etsimään seuraavaa kohdetta Chawengalta, vai sitten jotain ihan muuta. Toisaalta on ihanaa olla tällaisessa rauhan tyyssijassa, mutta sitten rauhattomampi puoli huutelee, että olisihan se kiva, kun olisi vähän vilinää ympärillä....Eli kumpaa ääntä nyt sitten taas kuuntelisi?  Eilen aloittelimme jo uuden hotellin bongausta Lamain keskustassa...mikään ei vain oikein näyttänyt/ tuntunut miltään ja oli hirrrveeen kalliita!

Ensimmäiset päivät siis ovat kuluneet suunnitellusti, nautiskellen auringosta! Ja papukaijamerkin aion vielä itselleni antaa -yksi tenttikirja on jo luettuna! :)
                                          
                                            Aurinkoisin terkuin Tarza



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti