Powered By Blogger

Kävijöitä

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Samui beach resort



Aika on niin ihmeellinen käsitä, joskus tunti voi tuntua ikuisuudelta, täällä Samuilla se kuluu kuin siivillä. Jokainen päivä on ihan huomaamatta jo illassa, vaikka heräämmekin aikaisin aamuisin.  Iltaisin olemmekin sitten jo hyvissä ajoissa valmiita untenmaille. Olen miettinyt johtuuko se koko ajan korvissa pauhaavista rentouttavista meren äänistä -vai kuumasti porottavista auringon säteistä.

Tai kyllä yksi päivä täällä tuntui todella pitkälta! Se oli päivä jolloin lähdimme etsimään uutta majapaikkaa. Kävelimme neljänkymmenen helteessä askelmittarin mukaan 15 kilometriä, voitte vaan uskoa -oli aika raskasta! Mutta päivän päätteeksi olimme tyytyväisiä, sillä löysimme tämän ihanan, rauhallisen merenranta resortin. Loppulomalle valitsimme Chewengan vilskeestä Mercure hotellin. Voisiko sen nyt sitten ilmaista, että rantaloma ja kaupunkiloma samassa paketissa.



Tämä resorortti oli mielestämme ihan täydellinen, kun kävimme katsomassa paikan. Edelleen paikka on toki melkein täydellinen, mutta muutamia pikkujuttuja on tullut vastaan. Ensinnäkin meillä on iltaisin yksi ohjelmanumero, kun tiivistämme oven, ettei hyttyset pääse sisään. Ihan oikeasti ovessa on muutamankin sentin aukkoja! Mutta ei se oikeastaan meitä haittaa, täytyy vaan löytyä kekseliäisyyttä :)

Täällä alkaa todella olla nyt kesä, päivät on niin kuumia, ettei auringossa pysty kauan olemaan. Paras paikka taitaa olla viilessä vedessä, vaikka kyllä tuolla pitkällä rannallakin on mukava kävellä ja välillä pulahtaa mereen viilenemään. Vähän mua kyllä on alkanut hirvittämään nuo meduusat, joita täällä riittää. En muista nähneeni koskaan ennen niitä kerralla yhtä paljon kuin niitä on täällä!

Terkuin Tarja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti