Powered By Blogger

Kävijöitä

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Lamai Beachin turistiaika alkaa olla ohi

Täällä Lamai Beachillä, niinkuin kaikkialla Thaimaassa alkaa olla suurin turistiaika loppusuoralla. Lämpömittarit alkaa olla niin korkealla, että jokainen etsii siestapaikkaa keskipäivän auringon aikoihin. Kaikkialla alkaa olla melko rauhallista, vain liikenne jatkuu melkein yhtä kaaottisena, kuin muulloinkin. Liikentessä täällä näkee miltei päivittäin "läheltäpiti" tilanteita. Tänään sydän kyllä pomppasi muutaman ylimääräisen kerran, kun noin kymmenen metrin päässä turistipariskunta kaatui skootterillaan. Kummallakaan ei ollut kypärää päässään, aineet olisi ollut paljon pahempaankin, mutta onneksi selvisivät pelkällä asfaltti-ihottumalla. Toki kuumassa ja kosteassa säässä sellaisetkin pitää huolella hoitaa!


Muutenkin tämä kuumuus laittaa ehkä vielä enemmän miettimään missä syö, kuin mitä tavallisesti mietitään. Me valitsemme ruokapaikan väkiluvun ja kansallisuuden perusteella. Mitä enemmän ihmisiä käy syömässä ja mieluummin niin, että myös paikallisia, sitä varmemmin ruoka on kunnollista! Tämä on jo usealla retkellä hyväksi todettu käytäntö! Täällä Laimailla suosikiksemme on tullut paikallinen Thairavintola. Puitteet on melko vaatimattomat, mutta ruoka on maittavaa ja toistaiseksi vatsat on pysyneet kunnossa. Tänään kävimme syömässä lounaaksi kananuudeleita ja kanariisiä, juomaksi fantaa. Hinta oli 220 Bathia (noin 6€), niin ja kananuudeleita oli vielä kaksi annosta. Ruokailun lomassa saimme vielä seurata ihanan suloisten koiranpentujen telmimistä!





Meidän rantaloma alkaa olla lopuillaan ja huomenna jatketaankin sitten kaupunkilomalla. Koh Lamailta saimme mitä tilasimme, ihanaa rauhaa, paikan meren ääreltä ja stressitöntä eleilyä ja oleilua. Tenttikirjat alkaa olla hyvällä mallilla, viimeisen viikon taidan altaanreunalla viettää rakkausromaanien parissa :)

Lomatunnelmoiden Tarja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti