Powered By Blogger

Kävijöitä

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Aina ei ole niin sopiva hetki lähteä, mutta lähdetään taas kuitenkin

Pakkaukset jäi jälleen kerran viime hetkelle, oli niin kaikenlaista muutakin tekemistä. Viimeisten tuntien aikana sain vielä postipojan matkaan lopputyöhöni liittyviä kyselyjä. Osasta puuttui osoitekin, mutta onneksi minulla on rakas tyttäreni, joka lupasi hoitaa homman loppuun. Ääni pääni sisällä kuiski, että tiesit varmasti kiireen tulevan ja siitä huolimatta jätit kaiken viime tinkaan. Mutta ei auta, kaikki ei vaan ole aina pelkästään itsestä kiinni. Juoksujalkaa junalle...huh nyt saa vaan olla. Kaikki keskeneräiset asiat saa nyt jäädä, pystyyhän niitä vielä reisustakin hoidella ja tarkemmin ajatellen taitaa olla ihan pakkokin.

Kaikkein eniten taitaa nyt harmittaa Esani puolesta, jonka vaalityö jäi ihan alkumetreille. Juuri kun näytti, että innostus vain kasvoi kasvamistaan. Vieläpä kun se olisi mies paikallaan kaupunginvaltuustossa. No toivotaan, että paluu sujuu suunnitellusti ja ehditään itse vaaliuurnille äänestämään :)



Matkamme päämäärä on tällä kertaa Koh Samuin saari, jonne lennämme yhden pysähdyksen taktiikalla  HongKongin kautta. Emme ole aikaisemmin käyneet Koh Samuilla ja paikka tuntuu jakavan mielipiteitä kahtia...toiset tykkää ja toiset ei. Emme mekään siis jättäneet matkaamme yhden kortin varaan, vaan otimme vain viikoksi hotellin ja katsotaan sitten, lähdetäänkö kiertelemään vai jatketaanko samassa paikassa.

Niinkuin aina, niin myös tälläkin kertaa tarkoitus on vaan mennä lepäämään. Yleensä ollaan kutenkin reissujen jälkeen loman tarpeessa, kun juostaa paikasta toiseen...tiedätkö sen tunteen, kun mitään ei saa jäädä näkemättä? Nähtäväksi jää, kuinka tällä kertaa käy! Oikeastaan on vain yksi ihan ehdoton juttu, tenttikirjat pitää tulla luetuksi...tavalla toi toisella :)

Palataan asiaan pikimmiten

Terkuin Tarja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti