Powered By Blogger

Kävijöitä

perjantai 19. helmikuuta 2016

Täytyy lähteä, että voi palata



Kaikki loppuu aikanaan, niin myös tämä meidän vierailumme täällä paratiisisaarella. Mieli on haikea, uskomattoman ihanan päivän päätteeksi. Jopa pieni kyynel vierähti äsken silmäkulmaan, miettiessäni kulunutta kolmea viikkoa. Edelleenkin... kuten myös vuosi sitten totesin, täällä asuu ainakin tähän mennessä näkemäni ihanimmat ihmiset -yksinkertaisesti maailman ihanimmat ja ystävällisimmät ihmiset.

Päivät täällä ovat kuluneet todella nopeasti, mutta  toisaalta aika ikäänkuin pysähtyy, tuntuu että ensimmäisestä päivästä on pieni ikuisuus. Tässä matkasta on ollut poikkeuksellista se, että olemme viihtyneet todella hyvin rannallla, lukien kirjoja ja katsellen ihmisten touhuja.



Samoissa merkeissä myös viimeinen päivä kului  nauttien auringosta, merestä ja sametisen pehmeästä tuulesta! Päivät täällä alkaa olla todella kuumia, ihan selvästi kohti kesää mennään. Yksi hyvä paikka käydä viilentumässä on muuten 5D cinema, eikun tuolista kiinni ja kosken laskuun!



Ehdottomaksi suosikiksi meillä on täällä ruokapaikoista tullut Bali Bagus, jossa olemme käyneet useampana iltana. Paikka on pieni ja tunnelmallinen, ruoka erinomaista ja ihan käsittämättömän halpaa. Ruokaan kuuluu tervetuliaisjuoma, salaattibaari ja lopuksi tarjoillaan vielä tuoreita hedelmiä. Voitteko kuvitella, että tuon kaiken saa kaksi henkeä alle kympillä!



Viimeisenä iltanamme paikalla oli nyös laulaja kitaransa kanssa..."No women no cry, no Bali no cry"...ja mullahan vierähti tippa silmäkulmaan. Siinä samassa talon isäntä tuli paikalle  ja antoi Esalle lahjan. Tämä kaikki saattaa kuulostaa hiukan naiville mutta toivoisin niin löytäväni sanat, millä voisin tämän tunnelman kuvailla. Ehkäpä se on myös niin, että se vain täytyy jokaisen itse kokea. Toisaalta saattaahan se olla myös niin, että joku toinen voi olla asiasta eri mieltä.- tämähän on minun oma vaatimaton kokemukseni, minulle aito ja niin todellinen.  Suotakoon minun vielä kerran sanoa, näistä ihmisistä muodostuu paratiisisaari ❤️




Lennon lähtöön on aikaa vielä muutama tunti, mikäs sen mukavampaa kuluttaa aikaa, kuin "köllötellä" uima-altaassa! Tai nythän mä sen hokasin, vielä ehtisi käydä jalkahietonnassa! Sharong päälle ja menoksi 😃


Terkuin Tarja ❤️
 
Ps. Nämä ihmiset eivät voi uskoa, että palaamme lumisateen keskelle Suomeen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti