Powered By Blogger

Kävijöitä

tiistai 2. helmikuuta 2016

Selamat Pagi



Huomenta kaikille täältä Sanurista, kuten otsikkokin kertoo! Meillä täällä Balilla tosin alkaa kohta olla jo iltapäiväunien aika 😊

Aikaerosta toipuminen on tällä kertaa kyllä todella kivuliasta, eikä se ole oikein vieläkään helpottanut! Tuntuu niinkuin kulkisi unessa kaikenaikaa, siis vielä enemmän kuin normaalisti! 

Täällähän on tällä hetkellä sadekausi meneillään, joten satanut on aika paljon ja ukkonen ärisee varsinkin iltaisin komeasti. Toisin sanoen ilmasto on todella kuuma ja kostea. Johtuu ehkä enimmäkseen sateisesta ajanjaksosta, että täällä on aika vähän turisteja, mutta saattaahan se hiukan johtua myös Indonesian viimeaikaisista levottomuuksistakin. Täällä on kyllä niin rauhallista ja seesteistä, ainakaan mitään uskonnollisia jännitteitä ei mielestäni ole ilmassa.


Tavataan sanoa, että aika kultaa muistot, mutta tällä kertaa on käynyt toisin päin! Eilen rannalla kävellessämme jouduin useaan kertaan mainitsemaan, että en todellakaan muistanut, kuinka kaunista täällä onkaan! Vaikka vain vuosi sitten kirjoittelin siitä miten ystävällisiä ihmisiä täällä on, nyt taas hämmästelen sitäkin. Kuinka suomalainen ihminen voikaan mennä niin hämilleen ystävällisyydestä, täytyy opetella taas ihan uusi elämän tapa. Vaikka kyllä rannalla myyjät hyökkäävät surutta vielä rusketusta olevien kimppuun, ihan samoin kuin missä tahansa muuallakin.












Varasimme hotellin samalla, kun ostimme lennot. Silloin valinta on tietenkin lähinnä arvostelujen varassa, vasta perille päästyä voi varmasti tietää mitä on oikesti saanut. Villa Sari vastaa ihan mukavasti odotuksiamme, pieni, mukava keskeisellä sijainnilla oleva villa tyyppinen hotelli ystävällisellä henkilökunnalla. Maksoimme hotellista noin 25€/ vrk, iloksemme huomasimme, että paikan päällä varattuna hinta olisi ollut kaksinkertainen. Yleensähän se menee toisinpäin!



Ensimmäiset päivät ovat kuluneet lepäillen ja rentoutuen, unohtamatta tietenkään lihashuollon merkitystä. Täällähän on aivan todella halpaa käydä hieronnassa, valinnanvaraa läytyy sporthieronnasta selluliittihierontaan 😎

Huomenna jatkamme matkaa AirAasialla  Australian mantereelle, joten seuraava postaus tuleekin sitten näillä näkymin Darvinista.



Terkuin Tarja ❤️




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti