Powered By Blogger

Kävijöitä

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Back to Indonesia



Täällä Balilla taas Sanurin tutuissa maisemissa. Muutaman tunnin matka tänne sujui hyvin, en tiedä johtuiko se lyhyestä matkasta vai mistä, mutta Darwinin jälkeen tänne tulo oli jonkinmoinen kulttuurishokki. Darwinissa kaikki oli siistiä ja kliiniä, täällä taas oli vastassa värikirjava sekamelska.

Balilla kaikki rahanvaihtopisteet olivat jo kiinni, joka tarkoittaa sitä, että olimme ensimmäisen illan rahattomia, nälkäisiä matkalaisia. Omaa tyhmyyttä, kun ei vaihdettu jo lentokentällä vaan olimme paremman kurssin toivossa. Pärjäsimme kyllä hyvin aamuun saakka, ehkä tämä oli taas vaan hyvä opetus.

Eilen kävimme vuokraamassa pyörät, joilla huristelimme ympäri kaupunkia, rantoja ja pieniä kujia. Välillä pysähdyimme hierojalle ja taas matka jatkui. Pyörällä on niin mukava tutustua paikkoihin, pääsee näkemään paljon enemmän kuin kävellen. Muutenkin paljon viileämpää hommaa täällä kuumuudessa, kuin käveleminen. 



Tänään päätimme pitää rantapäivän, mikä ei todellakaan ole meille normipäivä. Lämpöasteita oli noin 35, joten mikään muukaan ei paljoa jaksanut huvittaa. Päivä meni mukavasti varjon alla lueskellessa ja  meressä pulahtaessa. Välillä huomion veivät paikalliset lapset, jotka telmivät innoissaan vedessä. Vaikka päivä ei ollut  edes kovin aurinkoinen ja olin melkein koko ajan varjossa...ja kyllä - olin muistanut rasvata! Sain silti poltettua itseni, täällä nyt sitten "nuolen haavojani" hotellilla. Näen nyt niin mielessäni ne kaikki ihmiset, jotka olivat vielä varjon lisäksi puiden alle, minä naureskelin mielessäni, että tuolla ei kyllä ainakaan aurinko tartu. Aurinko on nyt vaan täällä niin petollinen, johtuneeko se sitten siitä, että ollaan niin lähellä päiväntasaajaa.


 Terkuin
 Krapu Kuivalla Maalla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti