Powered By Blogger

Kävijöitä

perjantai 29. tammikuuta 2016

Matkalla aurinkoon



 Viimeinkin tuli tämä odotettu aamu, matka kohti lämpöä, aurinkoa ja uusia seikkailuja voi alkaa! Kauhunsekaisin tuntein aamulla vielä pohdin, mitä kaikkea minulla pitäisi olla pakattuna.
Minä tunnetusti ja todistetusti hajamielinen ihminen, en ehkä ole kuunnellut kovin tarkasti puolisoni puheita minun vastuulleni jäävistä asioista, miettiessäni vielä työjuttuja. Hän kun lähti jo muutamaa päivää aikaisemmin Helsinkiin. Sen verran puhelimessa varmistin, että onhan hänellä passit ja liput...tietenkin oli, niitä hän ei olisi minun vastuulleni uskaltanut laskea 😃
Lähteminen on stressaavaa, tämäkin lähtö otettiin kahteen kertaan, kun niinkin pieni asia, kuin koiran sänky jäi ensimmäisellä yrityksellä kotiin! Koira on nyt kotiutettu tyttärelleni, josta se jatkaa matkaa Ella tytön kaveriksi. Toki sillä on myös pojat kaverina, mutta Ellan kanssa sillä on ihan erityinen tehtävä!  Laku on iloisesti tervehtimässä ja ottamassa vastaan kotiin saapuvaa reipasta koululaista! 

Nyt junassa vielä viimeinen tarkistus kukkaro, luottokortti, rahat, puhelin, laturi ja matkavakuutuskortti...kaikki löytyy!! Nyt täytyy vaan päättää, että enää en mieti matkalaukun sisältöä! 


Tästä siis alkaa matka kohti Indonesiaa! Illalla kuuden aikoihin lento lähtee Amsterdamiin, josta matka jatkuu Singaporen katta Denpasariin! Perillä meidän siis pitäisi olla huomenna paikallista aikaa ilta kahdeksalta, eli kyllä tässä pitää ainakin vähäisissä määrin jonkinmoinen rautapylly olla 😃

Palataan
Tarja ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti