Powered By Blogger

Kävijöitä

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Uusia suunnitelmia


Hetken hiljaiselon jälkeen ajattelin vähän päivitellä kuulumisia. Syksy on kulunut työnteon ja harrastusten parissa, molemmilla on merkittävä rooli matkustamisessa. Työtä tehdään että on rahaa matkustella, juoksukoulussa käydään että kunto kestää matkustella :)
Yhteinen vapaa-aika sitten meneekin nettiä selaillessa ja uusia matkasuunnitelmia tehdessä, toisin sanoen unelmoidessa.

Haaveemme on tutustua mahdollisimman moneen maahan, mutta todellisuudessa välillä on pakko lomailla myös tutummissa paikoissa. Uuteen kohteeseen meneminen vaatii aina paljon enemmän, tutummassa paikassa lomailu on paljon rentottavampaa.

Yleensä lomakohteen valitseminen on ollut melko helppoa, mutta tällä kertaa päätöksen tekeminen oli myös kompromissien  tekemistä. Lopulta päädyimme Indonesiaan, back to Bali ❤️. Missään tapauksessa en väitä, että olisimme valinneet helpon vaihtoehdon, sillä jokainenhan tietää, että matkustaminen maailman toiselle puolelle ei ole ihan vaivatonta. Mutta se mitä matkustamme uudelleen etsimään on Balin leppoisa tunnelma, iloiset ihmiset, kaunis luonto ja tietenkin aurinko.

Haaveilemme että voisimme samalla matkalla käydä myös Australiassa, jonne on vain muutaman tunnin lento. Nähtäväksi jää, löytyykö sopivat lennot ja riittääkö meillä virtaa uuden maan valloitukseen :) 

Kirjoitan uuden postauksen pian, jossa sitten kerron matkan käytännön järjestelyistä ja hinnoista! Eli palataan asian!

Syksyisin terkuin Tarja ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti